Loki-Diósgyőr: rendőrségi felhívás

Rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság közleménye.

„A mérkőzés helyszínén a vendégszurkolók számára nincs jegyértékesítés, csak érvényes belépőjeggyel lehet bejutni a stadionba! Kérjük, csak az induljon el a mérkőzésre, aki elővételben megváltotta a belépőjét.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés a megszokottnál lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrése.
A stadionban a kapunyitás vasárnap 19 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók!

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtó után található Toyota szalon előtti útszakaszon várja a rendőrség a debreceni szurkolókat, 18 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as főúton érkezőket Miskolc határában várják a rendőrök, innen is 18 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig.

Rendőrkapitányság Miskolc”